Vyprážaný teľací mozog

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytý a odblanený mozog povaríme vo vriacej vode asi 5 minút a necháme vychladnúť. Vychladnutý mozog rozdelíme na 4 diely, osolíme, obalíme múkou, rozšľahaným vajcom s mliekom a strúhankou a na rozpálenom oleji vyprážame po oboch stranách do zlatista. Hotový polejeme roztopeným maslom a podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaky v rúre

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Poľské zrazy

Náročnosť

Omáčka z paštéty

Náročnosť