Teplý kukuričný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Nakrájanú cibuľu opražíme, pridáme na kocky nakrájané bavorské mäso a necháme chvíľku opekať. Potom pridáme kukuricu, sójovú omáčku, kečup a ešte chvíľku podusíme. Na záver pridáme nakrájanú bielu kapustu a premiešame. Krátko podusíme a podávame.

Keď niekto uprednostňuje surovú zeleninu, po pridaní kapusty už ďalej nedusí. Tiež je možné kapustu nepridávať do základu, ale základ servírovať priamo na čerstvo nakrájanú kapustu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená