Zemiakový šalát s rybou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

400 g zemiakov
100 g zeleru
40 g cibule
150 g tuniaka vo vlastnej šťave
50 g oleja
1 dl bieleho vína
5 g horčice
soľ
korenie
petržlenová vňať alebo pažítka

Postup receptu

Uvarené a olúpané zemiaky necháme vychladnúť. Očistený a umytý zeler uvaríme do mäkka v osolenej vode. Vychladnuté zemiaky a zeler nakrájame na drobné kocky, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a na drobné kúsky rozobrané rybie mäso. Všetko dobre zmiešame a zalejeme nálevom, ktorý pripravíme z oleja, vína, horčice a nadrobno posekanej petržlenovej vňate. Podľa chuti pridáme soľ a korenie. Podávame ako predjedlo alebo ako samostatný pokrm.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Piškóta s vodou

Náročnosť

Maslové halušky

Náročnosť

Margot muffiny

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút