Špenátová sadlina 1.
Zaradené v kategórii:
Špenát

Ingrediencie:
2 dl hovädzieho vývaru, 3 vajcia, 1žĺtok, soľ, mleté čierne korenie, 2 lyžice duseného prelisovaného špenátu, 20 g hrubej múky
Postup prípravy:
V hovädzom vývare dobre rozmiešame vajcia a žĺtok. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme prelisovaný špenát, múku a všetko spolu dobre vyšľaháme. Pripravenú špenátovú zmes vylejeme do širšej rajničky, ktorú sme vymastili, vložíme do nádoby s vriacou vodou a prikryté varíme asi ¼ hodiny. Uvarenú a vychladnutú vyklopíme a pokrájame.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Špenátová sadlina 2. | ![]() Suchárová sadlina 1. | ![]() Šunková sadlina | ![]() Špenátová polievka 3. |