Bravčová pečeň so slaninou na rošte

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a osušenú pečeň pokrájame na tenké plátky, ktorých okraje trošku narežeme. Slaninku pokrájame na rezance a popreťahujeme ňou plátky pečene, ktoré okoreníme, potrieme olejom a necháme asi ¼ hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme 3 minúty po oboch stranách. Hotovú pečeň dáme na rozohriaty tanier a osolíme. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pľúcka so smotanou

Náročnosť

Rajčiaková polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Polievka zo sleziny

Náročnosť