Bravčová pečeň so slaninou na rošte

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú a osušenú pečeň pokrájame na tenké plátky, ktorých okraje trošku narežeme. Slaninku pokrájame na rezance a popreťahujeme ňou plátky pečene, ktoré okoreníme, potrieme olejom a necháme asi ¼ hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme 3 minúty po oboch stranách. Hotovú pečeň dáme na rozohriaty tanier a osolíme. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čokoládové keksy

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Syrové mäso 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mozgová nátierka

Náročnosť

Srbské filé

Náročnosť

Čebureky

Náročnosť