Bravčová pečeň so slaninou na rošte

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a osušenú pečeň pokrájame na tenké plátky, ktorých okraje trošku narežeme. Slaninku pokrájame na rezance a popreťahujeme ňou plátky pečene, ktoré okoreníme, potrieme olejom a necháme asi ¼ hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme 3 minúty po oboch stranách. Hotovú pečeň dáme na rozohriaty tanier a osolíme. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená