Jahňacie rezne s pikantnou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

320 g jahňacieho mäsa zo stehna
30 g oleja
60 g vareného údeného mäsa
60 g kyslej uhorky
40 g kápie
5 g oleja
10 g cibule
3 – 4 kapary
1/2 feferónky
soľ
1 vajce
pažítka
mleté čierne korenie

Postup receptu

Z umytého, osušeného mäsa nakrájame 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a z jednej strany opečieme na horúcom oleji. Rezne potom na opečenej strane potrieme masou pripravenou z posekanej uhorky, feferónky, kapár, údeného mäsa, kápie, cibule, soli, vajca, korenia, oleja a pokrájanej pažítky. Znovu ich dáme na olej a prikryté dusíme 25 – 30 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šampiňónové pampúšiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Torta Malakov

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Sacherová torta

Náročnosť

Žemľový zvitok

Náročnosť