Jahňacie rezne s pikantnou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

320 g jahňacieho mäsa zo stehna
30 g oleja
60 g vareného údeného mäsa
60 g kyslej uhorky
40 g kápie
5 g oleja
10 g cibule
3 – 4 kapary
1/2 feferónky
soľ
1 vajce
pažítka
mleté čierne korenie

Postup receptu

Z umytého, osušeného mäsa nakrájame 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a z jednej strany opečieme na horúcom oleji. Rezne potom na opečenej strane potrieme masou pripravenou z posekanej uhorky, feferónky, kapár, údeného mäsa, kápie, cibule, soli, vajca, korenia, oleja a pokrájanej pažítky. Znovu ich dáme na olej a prikryté dusíme 25 – 30 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustový závin 2.

Náročnosť

Pikantná nátierka

Náročnosť

Poľovnícke rezne

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Kofilové pusinky s prekvapením

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dusená ryža 4.

Náročnosť