Šampiňóny s vajciami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené šampiňóny olúpeme, oplákneme v studenej vode, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať. Potom ich pokrájame na plátky, dáme na roztopené maslo a dusíme. Keď sa voda vydusí, pridáme soľ, mleté čierne korenie, vajcia a za stáleho miešania necháme zhustnúť.
Podávame hneď, lebo huby sa nemajú zohrievať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hanácke koláče 2.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Poľská omáčka

Náročnosť

Zeleninové predjedlo s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút