Šampiňóny s vajciami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené šampiňóny olúpeme, oplákneme v studenej vode, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať. Potom ich pokrájame na plátky, dáme na roztopené maslo a dusíme. Keď sa voda vydusí, pridáme soľ, mleté čierne korenie, vajcia a za stáleho miešania necháme zhustnúť.
Podávame hneď, lebo huby sa nemajú zohrievať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mozgová polievka 1.

Náročnosť

Štefanské omelety

Náročnosť

Šunka so zeleninou

Náročnosť

Jogurtové kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút