Šampiňóny s vajciami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené šampiňóny olúpeme, oplákneme v studenej vode, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať. Potom ich pokrájame na plátky, dáme na roztopené maslo a dusíme. Keď sa voda vydusí, pridáme soľ, mleté čierne korenie, vajcia a za stáleho miešania necháme zhustnúť.
Podávame hneď, lebo huby sa nemajú zohrievať.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Guláš s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vajíčkovo-mliečna zeleninová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Nadýchaná čerešňová bublanina

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Sedliacka polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kakaový holanďan

Náročnosť