Šampiňóny s vajciami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené šampiňóny olúpeme, oplákneme v studenej vode, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať. Potom ich pokrájame na plátky, dáme na roztopené maslo a dusíme. Keď sa voda vydusí, pridáme soľ, mleté čierne korenie, vajcia a za stáleho miešania necháme zhustnúť.
Podávame hneď, lebo huby sa nemajú zohrievať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Miešané rizoto

Náročnosť

Fánky 2.

Náročnosť

Zelerová omáčka

Náročnosť

Mäsové ježe

Náročnosť

Rybací paprikáš

Náročnosť

Plnená paprika 2.

Náročnosť