Teľacia pečienka s obličkou

Teľacie mäso zbavíme obličky, ostrým nožom vyrežeme kosti a všetko umyjeme. Potom mäso osolíme, obličku vložíme späť do mäsa a previažeme motúzom. Na pekáči rozpálime maslo, vložíme doň mäso chrbtom nadol a v mierne vyhriatej rúre pečieme, až kým sa vlastná šťava nevydusí. Potom zalejeme polievkou z kostí a pečieme asi hodinu. Mäso obrátime a dopečieme do červena. Mäkké mäso pokrájame na úhľadné porcie a uložíme na misu. Šťavu zaprášime múkou, podusíme, rozriedime polievkou z kostí a povaríme. Časť omáčky nalejeme na mäso, ostatnú podávame v omáčniku. Teľacie pečené mäso je veľmi chutné, keď sa pečie spoločne s kúskom bravčového mäsa. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ