Teľacie stehno prešpikované párkami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do umytého mäsa urobíme ostrým nožom 3-4 otvory, povtláčame do nich párky a uzavrieme drievkom. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, mäso a soľ. Všetko spolu dusíme najprv vo vlastnej šťave, neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryté udusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou, povaríme, precedíme a do hotovej horúcej šťavy pridáme na rezance pokrájanú zelenú papriku. Z mäsa odstránime drievka a pokrájame ho na plátky. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Linecké pečivo

Náročnosť

Paštéta z husacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Olivové toasty

Náročnosť

Kozľací perkelt

Náročnosť

Orieškový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vajcia s bešamelovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút