Teľacie stehno prešpikované párkami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do umytého mäsa urobíme ostrým nožom 3-4 otvory, povtláčame do nich párky a uzavrieme drievkom. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, mäso a soľ. Všetko spolu dusíme najprv vo vlastnej šťave, neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryté udusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou, povaríme, precedíme a do hotovej horúcej šťavy pridáme na rezance pokrájanú zelenú papriku. Z mäsa odstránime drievka a pokrájame ho na plátky. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krémeš trochu ináč

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Losos v syrovej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Pľúcka nakyslo

Náročnosť