Teľacie stehno prešpikované párkami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do umytého mäsa urobíme ostrým nožom 3-4 otvory, povtláčame do nich párky a uzavrieme drievkom. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, mäso a soľ. Všetko spolu dusíme najprv vo vlastnej šťave, neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryté udusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou, povaríme, precedíme a do hotovej horúcej šťavy pridáme na rezance pokrájanú zelenú papriku. Z mäsa odstránime drievka a pokrájame ho na plátky. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená