už 3272 receptov

Pridaj recept

Ťeľacie mäso

Ťeľacie mäso

Recepty pre Ťeľacie mäso. Varenie, pečenie, príprava jedál. Ťeľacie mäso ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 160 receptov Strana 1 z 11: 1 2 3 4 ďalšia »

telacie mäso s cestovinami

telacie mäso s cestovinami cestoviny makarony, vretienka, alebo iné., Telacie plece 500 g bravčová mast 50 g, slanina 100 g,cibula 3 ks, cesnak 4 ks, paprika červená mletá, mleté čierne korenie, rasca, zelená paprika 6 ks, paradajky 4 ks sol, strúhaný emental alebo iný syr.

Zobraziť recept


Teľacie karé alá Wellington

Teľacie karé alá Wellington Teľacie karé, Lístkové cesto, Dijónska horčica, Čierne mleté korenie, Vajce, Tymian

Zobraziť recept


Rizoto

Rizoto 400 g teľacieho mäsa z pliecka, 60 g slaniny, 1 cibuľa, 1-2 rajčiaky, mletá červená paprika, 150 g ryže, soľ, 30 g masla, 50 g zeleného hrášku, 1 mrkva, 50 g vareného údeného mäsa, zelená petržlenová vňať, trocha postrúhaného syra

Zobraziť recept


Vyprážané mozočkové medailóniky

Vyprážané mozočkové medailóniky 2 teľacie mozgy, soľ, 2 vajcia, 55 g hladkej múky, 100 g masti na vyprážanie, 20 g masla na potretie, citrón na ozdobenie, opečené hrianky

Zobraziť recept


Labužnícke rezne

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Labužnícke rezne 4 teľacie rezne, 4 rovnako veľké plátky šunky, 30 g masla, kúsok sardelovej pasty, 60 g hladkej múky, 1 vajce, 1 lyžica mlieka, 120 g strúhanky, 160 g masti

Zobraziť recept


Parmské rezne

Parmské rezne 4 teľacie rezne, 8 vajec, soľ, 20 g hladkej múky, 100 g oleja, 50 g parmezán u alebo iného tvrdého postrúhaného syra

Zobraziť recept


Parížsky rezeň 2.

Parížsky rezeň 2. 4 teľacie rezne, soľ, 60 g hladkej múky, 2 vajcia, 150 g masti, 20 g masla, citrón, hlávkový šalát, vajce uvarené na tvrdo, kapia, zelené vňate

Zobraziť recept


Viedenské teľacie rezne

Viedenské teľacie rezne 4 teľacie rezne zo stehna, soľ, 20 g hladkej múky, 1 vajce, 100 g strúhanky, 100 g masti alebo oleja, 30 g masla

Zobraziť recept


Teľacie závitky na smotane

Teľacie závitky na smotane 4 väčšie teľacie rezne, soľ, 40 g slaniny, 20 g hladkej múky, 40 g oleja, 1 cibuľa, 1 dl kyslej smotany, 10 g hladkej múky, citrónová šťava
Plnka: 100 g bravčového alebo údeného mäsa, soľ, 2 žĺtky, 1 cibuľa, zelená petržlenová vňať, strúhanka, 40 g masla

Zobraziť recept


Teľacie vtáčiky

Teľacie vtáčiky 600 g teľacieho mäsa zo stehna, soľ, 20 g hladkej múky, 50 g masla
Plnka: 150 g bravčového alebo údeného mäsa, soľ, 2 žĺtky, 1 cibuľa, zelená petržlenová vňať, 20 g strúhanky

Zobraziť recept


Karlovarský závin

Karlovarský závin 700 g teľacieho mäsa zo stehna alebo pliecka, soľ, 100 g slaniny, 100 g šunky, 2-3 vajcia, 10 g masla, 1-2 kyslé uhorky, 40 g masti, 1 lyžica hladkej múky

Zobraziť recept


Teľacie medailóniky

Teľacie medailóniky 8 malých teľacích rezňov zo stehna, soľ, 60 g oleja, 250 g sterilizovanej špargle, 20 g strúhanky, 20 g masla na opraženie strúhanky, 50 g masla a 1 lyžička bylinkovej zmesi, hlávkový šalát a kapia na ozdobenie

Zobraziť recept


Teľací steak

Teľací steak 600 g teľacieho mäsa zo stehna, soľ, 15 g hladkej múky, 30 g oleja, 40 g masla, vývar z kostí
Na obloženie: 100 g šunky, 4 vajcia, zelený hrášok, pažítka

Zobraziť recept


Teľacie stehno so šampiňónmi

Teľacie stehno so šampiňónmi 800 g teľacieho stehna, 40 g slaniny na špikovanie, 70 g surovej šunky, 60 g slaniny, 250 g šampiňónov, 40 g masla, šťava z polovice citróna, 1 dl ťažšieho dezertného vína, soľ

Zobraziť recept


Vyprážaná teľacia hruď 2.

Vyprážaná teľacia hruď 2. 750 g teľacej hrude, soľ, 2 vajcia, 80 g hladkej múky, 150 g strúhanky, masť alebo olej na vyprážanie, 60 g masla na potretie

Zobraziť recept

Strana 1 z 11: 1 2 3 4 ďalšia »